תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי עם שעועית קנליני ופלפלים כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 558 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך עגבניות שרי בגוון מעורב, מלח כשר ופלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית מתכונים דומים: שעועית קנליני ונקניק איטלקי, שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, ו נקניק איטלקי חם פניני עם פלפלים כבושים.
הוראות
1
יום לפני: לקטוף דרך שעועית ולהשליך אלה כהה. יש לשטוף במים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
שעועית העברה, טימין, עלי דפנה, ושום למכולה גדולה לכסות עם 2 ליטרים מים קרים מתובל עם 2 כפות מלח. אפשר לנוח בלילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
בעוד שעועית הם השריה, להכין פלפלים כבושים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תוספות, אופציונלי
4
מערבבים חומץ, מים, סוכר ומלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים פלפלים, קורנית, שום, פלפל ועלה דפנה, ומבשלים במשך 30 שניות. מיד להסיר מן החום לשפוך תערובת לתוך מיכל resealable. מגניב לטמפרטורת החדר לפני הצבת במקרר. אפשר לנוח בלילה בעוד שעועית להשרות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
למחרת: מסננים שעועית ומוסיפים אותם לסיר גדול יחד עם עלי דפנה, טימין ושום. מכסים בשלושה סנטימטרים של מים. לאט לאט להביא לרתיחה. קצף דל שומן מלמעלה. מכסים ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד שעועית הם במכרז כאשר פירסינג עם מזלג (כ 1 ¼ שעות).
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים שעועית ועלי דפנה משליכים, שום וחלק וודי מזרעי טימין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תוספות, אופציונלי
8
מוסיפים שמן זית למחבת sauté גדולה המוגדרת לחום בינוני-גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף נקניק, בראונינג מכל הצדדים עד הזהב (2 עד 3 דקות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הסר מהמחבת, להפחית את החום בינוני ולהוסיף גזר, סלרי ובצל, ערבוב מעת לעת במשך חמש דקות עד מעט מתרכך. מחזירים נקניק למחבת, מכסים במכסה ומבשלים עוד שלוש דקות לפני הוספת שעועית מבושלת שמורה, חומץ יין לבן ועגבניות שרי. מתבלים במלח ופלפל. המשך לבשל כחמש דקות יותר, עד נקניקיות מבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן