קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון

נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון
נסו פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, מילוי פטריות וערמונים צמחוני, ו ערמון ופטריות בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד שכבר לא ורוד, על 8-10 דקות, לשבור אותו כמו שאתה הולך ומניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
3
מוסיפים את החמאה, הבצל והסלרי למחבת עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מוסיפים את הפטריות, שום, טימין, מרווה, מלח ופלפל וטחון עד שהכל רך ופשוט מתחיל חום, על 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיף את היין, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
מערבבים את הנקניקיות, הירקות, הפטרוזיליה, ערמונים ולחם בקערה גדולה ומערבבים במניה עד שכל הלחם לח אך לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ערמוניםערמונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד העליון הופך חום נחמד וזהוב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ