הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות קלות, עגבניות שימורים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה, ו לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rabe ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
חותכים לאורכים 2 אינץ'.
4
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
הסר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות.
7
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום נמוך למדי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את היין; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיף את הנקניק, עגבניות, מרק, טימין, ו 1 1/4 כפיות של מלח. להביא לרתיחה. קוק, נחשף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את רב הברוקולי, פטרוזיליה ופלפל לרוטב; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד עבה מאוד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
המלצת יין: מאכל כפרי זה רוצה יין אדום, אבל ביס הברוקולי של האספסוף ישתלב עם טאנין כדי ליצור מרירות לא נעימה. לבחור ברברה איטלקית; יש לו טאנין מינימלי.