נקניק ופודינג בצל מקורמל
מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקניק הודו, מלח, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצות בצל ונקניק וקרמל, בצל קרמל ופיצת נקניק עם ארוגולה, ו בצל קרמל ופיצת נקניק הודו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
להוסיף לחם; לזרוק בעדינות מעיל.
בואו תערובת הלחם לעמוד 20 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מיץ; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר תרמילים מנקניק. להתפורר נקניק למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
מוסיפים תערובת נקניק וגבינה לתערובת לחם; מערבבים היטב לשלב. כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד להגדיר משחימים קלות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.