קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות6
מגזין

נשיקה צרפתית כמהין

נשיקה צרפתית כמהין
נשיקה צרפתית כמהין נטול גלוטן, משקה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 155 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד חלב, קליפת תפוז, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו נשיקה צרפתית, נשיקה צרפתית, ו נשיקה צרפתית מרגריטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד לבן בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים 1/3 כוס שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים מעל שוקולד לבן; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים קליפת תפוז לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים שוקולד חלב בקערה קטנה אחרת. באותו סיר, הביאו את השמנת שנותרה רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מעל שוקולד חלב; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים את שתי התערובות לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם. מקררים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
ליצירת מרכזים, קחו 1-1 / 2 כפיות מכל תערובת שוקולד ועיצבו לכדור דו-גוני, בערך 1 אינץ'. סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה; מכסים ומכניסים למקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בסיר כפול או בקערת מתכת מעל מים רותחים, הקציפו שוקולד חצי מתוק עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים כמהין בשוקולד; אפשר עודף לטפטף. מחזירים לניירות אפייה; מזלפים שוקולד נוסף לפי הצורך. מקררים עד להתייצבות. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך