קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

נשיקות אגוזי לוז שוקולד

נשיקות אגוזי לוז שוקולד
נשיקות אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Smooches שוקולד-אגוזי לוז, Smooches שוקולד-אגוזי לוז: Baci D ' Alassio, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את סודה לשתיה. טיפה אגוזי לוז, להחזיר לרתיחה, ו blanch 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים אגוזי לוז במסננת, ואז פרושים על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים בתנור וצולים 8 עד 10 דקות עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור, מניחים מגבת מטבח על המחבת, ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לשפשף אגוזי לוז מקורר בין כפות הידיים שלך; עורות צריך להחליק מיד. שים בצד 50 אגוזי לוז שלמים. לטחון את השאר בסדר גמור במעבד מזון מצויד להב מתכת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מניחים סוכר ושמנת כבדה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, נותנים לשבת 2 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים את גנאש לתוך קערה של מערבל חשמלי ולאפשר להתקרר עד סט. להתאים את המכונה עם משוט להכות את סט גנאש במהירות בינונית עד קצף ורך, על 2 דקות. מקציפים את אגוזי לוז הקרקע שמורות וליקר אם משתמשים. מקציפים היטב לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טען תערובת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. צינור החוצה כדורי 1/2 אינץ'. על גבי כל כדור, לחץ באחד כל אגוזי לוז קלויים שמורים עד שהוא קבור באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
מניחים מחבת במקרר כדי להירגע לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי מעיל, מקום שוקולד מזג בקערה בינונית. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף או נייר שעווה. קבל את עצמך 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
הנח כדור אחד מעוטר אגוז על השיניים של מזלג אחד, אגוז למעלה. מנמיכים את המזלג לתוך שוקולד נמס, כיסוי לחלוטין. הרם מזלג למעלה, להשהות 3 שניות כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף, ולאחר מכן להפעיל את החלק התחתון של מזלג לאורך החלק העליון של קערה כדי להסיר עודף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מניחים מזלג על מחבת paperlined ולהשתמש מזלג שני לדחוף את הממתקים בזמן שאתה למשוך את המזלג הראשון (זה קל יותר ממה שזה נשמע). תשאיר את האגוז למעלה כל הזמן. חזור עם המרכזים הנותרים. אם חם בחוץ, מניחים את הממתקים המוגמרים במקרר להגדיר; אחרת הם יקבעו בטמפרטורת החדר מגניב (65 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
שתי הסוכריות האלה עושות מתנות חג מולד נהדרות ארוזות בקופסאות קטנות או בסלים. הם מעורבים אבל ניתן לעשות בקלות בקבוצות גדולות. יום אחד של עבודה יכול להניב מתנות רבות. אתה יכול להכין מנה כפולה של גאנש כמהין ולחלק אותו, ולהכות טעמים שונים לחלקים שונים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס