זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, נשיקות שוקולד חלב, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: הפתעות שוקולד מנטה, מנתה מרנג נשיקות, ו עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר, מלח, תמצית וניל, תמצית מנטה, וצביעת מזון ירוקה בקערה גדולה. השתמש במערבל חשמלי להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוק
תמצית וניל
קרם טרטר
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מקציפים סוכר לחלבוני ביצה כף אחת בכל פעם. המשך להכות עד פסגות נוקשות טופס, תערובת מבריק וחלק מאוד, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
4
זרוק את המרנג בחצי כפיות על גבי גיליון עוגיות מוכן; למעלה עם נשיקות שוקולד. כפית כפית קטנה של מרנג על שוקולד, וחלק כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נשיקות הרשי
שוקולד
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מניחים עוגיות בתנור שחומם מראש; לכבות את התנור. השאירו מרנג בתנור במשך הלילה, או עד שהתנור התקרר לחלוטין.