סאסי פיאסטה ספגטי
ספגטי פיאסטה סאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 549 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, תערובת אל טאקו ישנה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי פיאסטה, ספגטי פיאסטה עם בשר, ו טאקו ספגטי פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז ספגטי לפי הוראות החבילה; לכסות כדי לשמור על חם.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל ופלפל בשמן 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מוסיפים בשר לאותו מחבת. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים בצל ופלפל לבשר; מערבבים היטב. מערבבים בסוכר, תערובת תיבול טאקו, עגבניות, רוטב עגבניות, תירס ופטריות.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.