סגנון עוף דיאן
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף דיאן, חזה עוף דיאן, ו העוף המטוגן הווייטנאמי של דיאן (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטגן ופטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר תערובת בצל / פטריות ממחבת ושמורה; להוסיף חזה עוף למחבת.
לטגן במשך 4 דקות, ואז להתהפך ולהוסיף תערובת פטריות על גבי.
בקערה קטנה מערבבים מלח, פלפל, פפריקה, עירית ופטרוזיליה יחד ואז מפזרים תערובת על עוף. בקערה בינונית מערבבים את המרק, ברנדי וחרדל ומתמזגים יחד.
יוצקים מעל עוף, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות או עד העוף מבושל דרך (כבר לא ורוד בפנים).
מרכיבים
591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פטרוזיליה מיובשת2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
עירית טרייה קצוצה454פלפל האבנרו
1 פאונד פסטה פנה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2קרום: פירורי קרקר גרהם
חרדל דיז'ון מוכן2smalls
בצל, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נוזל-אונקיות מים טריים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק8
חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות