סוג של סטייק סולסברי.
בערך סטייק סולסברי דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך מלאי בשר, שמן צמחי, רוטב ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סטייק סולסברי, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן בתנור הולנדי, או מחבת ברזל עמוקה. תחפור סטייקים בחלק מהקמח, ותשמור את שאר הקמח. סטייקים חומים בשמן כמה בכל פעם, ולהסיר לצלחת. כאשר כל הסטייקים משוחים, מניחים שכבה של בצל פרוס לתנור ההולנדי, ושכבות חלופיות של סטייק ובצל.
יוצקים מלאי בשר ורוטב ווסטרשייר.
מכסים, ואופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש.
הסר סטייקים ובצל מהמחבת, וקצף ב 2 כפות של הקמח הנותר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב עד מעובה.
מגישים סטייקים ובצל עם רוטב עם פירה או אטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.