קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

סוכר ותבלינים חורי סופגניות

סוכר ותבלינים חורי סופגניות
סוכר ותבלינים חורי סופגנייה הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סופגניות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, בייקון סוכר חום קרם חורי סופגנייה, ו אמנות חורי סופגניות.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והסוכר במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את הביצים והכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים את השמרים, ערבוב על 1 דקה, עד החומרים משולבים באופן שווה. בהדרגה להוסיף את החמאה כמה קוביות בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את המלח. הגבירו את מהירות המיקסר למדיום והמשיכו לערבב עד שהחמאה משולבת לחלוטין והבצק התרחק מצדי הקערה, כ-10 דקות. הבצק בדרך כלל יעשה צליל סטירות כאשר הוא מוכן לצאת, וזה צריך להיות מבריק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את הבצק לקערת מתכת בינונית ומכסים אותו בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן לו לשבת בסביבה ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בגודל, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
6
שים את הבצק המוגהה במקרר עד שהוא מגניב ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
קח את הבצק הצונן מהמקרר והפוך אותו על גיליון נייר קלף. שים גיליון שני של נייר קלף על גבי הבצק ולגלגל אותו החוצה עד שהוא עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
החזירו את הבצק למקרר וקיררו אותו עוד כ-20 דקות. (בשלב זה, הבצק עשוי להיות מקורר עד 24 שעות לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
הכינו שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני בנייר קלף משומן.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך סופגניות בערך בגודל של חצי דולר, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים ולשים אותם על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מכסים בניילון נצמד ומניחים לחורי הסופגניות להיות מוגנות בטמפרטורת החדר עד שהם מכפילים את גודלם, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
מקררים אותם פעם נוספת עד שהם מתקררים, בערך 20 דקות. בינתיים, לחמם לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום עמוק ומטגנים עד השמן מגיע 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מטגנים את חורי הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד חום זהוב בכל רחבי, 3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מסננים על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. לזרוק את חורי הסופגניות בסוכר הל (פשוט לשלב את הסוכר, מלח, והל בקערה) ומגישים אותם מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך