קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אפרסקים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון, תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל.

הוראות

1
חותכים 1 1/3 כוסות חמאה לקוביות קטנות, ומקררים 15 דקות. מערבבים יחד 4 כוסות קמח 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
חותכים חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. בהדרגה מערבבים ב 1/2 כוס מים קרח עם מזלג, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחים הבצק מתחיל ליצור כדור ועלים הצדדים של קערה, הוספת מים קרח יותר, 1 כף. בכל פעם, במידת צורך. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ וצור בצק לתוך 2 דיסקים שטוחים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד, ולצנן 30 דקות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
מניחים 1 דיסק בצק על משטח מקומח קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. החל בקצה 1 של בצק, לעטוף בצק סביב מערוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת פאי 9 אינץ', ובצק מתגלגל מעל צלחת עוגה. הקש בצק לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
רול הנותרים דיסק בצק על עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
8
לקלף אפרסקים, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; לחתוך פרוסות במחצית. מערבבים יחד סוכר חום, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כוס קמח בקערה; להוסיף אפרסקים, ערבוב מעיל. מיד כפית תערובת אפרסק לתוך piecrust בצלחת עוגה, נקודה עם 1 1/2 כף. חמאה. (אל תעשה תערובת קדימה או שזה יהיה עסיסי מדי.)
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
בזהירות במקום שנותר piecrust מעל מילוי; הקש קצוות של קרום יחד לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
חותכים את הקרום העודף, ושמורה. קצוות מקומטים של פאי. אם תרצה, reroll עודף קרום עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
11
חותכים לעלים 3 אינץ באמצעות סכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה; למעלה עם עלים.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
13
מברשת עלים עם ביצה; מפזרים 1 1/2 כף. סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
14
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
15
להקפיא את העוגה 15 דקות. בינתיים, לחמם מחבת ג ' לי רול בתנור 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
16
מניחים פאי על מחבת ג ' לי-רול חמה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
17
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375; לאפות 40 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 25 דקות נוספות או עד מיצים עבים תוססים (מיצים יהיה בועה דרך העליון).
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבותלמסיבות
18
העברה למדף תיל; מגניב 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים