קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

סוליית מנמשה מוקרמת אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות

סוליית מנמשה מוקרמת אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות
סוליית מנמשה עם קרום אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות עשויים להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 3415 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 231 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 78% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם אספרגוס עט, יין מרסלה, עמילן תירס חלק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר עם קרום אגוזי לוז ורוטב שאלוט יין אדום, צלי בקר עם רוטב פטריות בר ופירה שאלוט מקורמל, ו סוליית קרום שומשום ללא גלוטן עם בייבי בוק צ'וי ואורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון להוסיף אגוזי לוז ודופק 4 פעמים במרווחים של 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים פנקו לאגוזי הלוז ודופקים שוב למשך 10 שניות. מתבלים את הסוליה במלח ופלפל, לפי הטעם, ומאבקים קלות את הסוליה בקמח, מנערים את העודפים. טובלים את הסוליה בציפוי חלבוני ביצה לחלוטין, מנערים עודפים, לוחצים ללחם אגוזי לוז. מכניסים למקרר למשך 10 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סולסול
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 2 אונקיות שמן קנולה ואת הבלעדית. מבשלים כ 1 דקה, לבדוק בזהירות עם מרית כדי לוודא שהם חום זהוב. להעיף ולהמשיך בישול עבור 1 דקה יותר ולאחר מכן להעביר גיליון פאן. חזור על התהליך עם יתרת השמן והסוליה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
סולסול
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מכניסים את נייר האפייה לתנור שחומם מראש למשך 8 עד 10 דקות (תלוי בעובי הפילה) או עד שהדגים מבושלים אך עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
פירה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר ציר של 6 ליטר עם 4 ליטר מים מומלחים למשך כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים היטב תפוחי אדמה. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים חצי וחצי, מחית שאלוט ומלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
ירקות: בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל הירקות, להביא מים מומלחים לרתיחה. ירידה בירקות ומבשלים עד אל דנטה, כ 2 דקות, לנקז היטב. זורקים חזרה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה, אם משתמשים. שמור על חום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
יין מרסלה בואר בלאן: מנמיכים את יין המרסלה ושאלוט במחבת תחתונה כבדה על אש בינונית-גבוהה ומצמצמים ל -1 / 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים שמנת כבדה ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
13
מקציפים פנימה את תערובת הקורנפלור והמים, הידועה גם בשם תרחיף. מנמיכים את האש לנמוך, להקציף מדי פעם במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מסירים מהאש.
15
מוסיפים חמאה מרוככת, 1 אונקיה בכל פעם, תוך הקצפה לתערובת אחידה. מתבלים במלח, פלפל, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מגישים מיד.
17
להרכבה: חלקו תפוחי אדמה בין צלחות בגודל 6 עד 8 אינץ ' והניחו במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
18
הניחו את סוליית המנמשה מעל. חלק עליון 1 פינה של היחיד עם 2 אונקיות של יין מרסלה בואר בלאן. מסדרים את הירקות סביב הצלחת, מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
סולסול