זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך Hollandaise: בדוד כפול העליון עם חוט להקציף, חלמון ביצה פעימה מעט. לאט לאט פעימה בחמאה מומסת. לבשל, ערבוב, על מים חמים (מים בבסיס לא צריך לגעת במחבת העליונה) רק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדז
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תערובת יהיה קרדל אם מבושל יותר מדי זמן.
3
להקציף את השמנת הכבדה לרוטב. בהדרגה לנצח מיץ לימון 1/4 כפית מלח. לנצח עד עבה כמו מיונז. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. בעדינות לשטוף פילה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הנח את הצד האפל על הסיפון.
5
מפזרים פילה עם 3/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל. נקודה עם 2 כפות חמאה.מתחילים בקצה הצר, מגלגלים פילה. מאובטח עם קיסמים. בתבנית אפייה רדודה חמאה, לעמוד פילה זקוף על הצדדים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מסטיק מנטה
6
יוצקים מים ויין לבן על פני דגים. למעלה עם בצל חתוך ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
7
אופים, חשוף, 15 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר עלה דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
הסר פילה לצלחת חסינת תנור ולהתחמם. (השאר את התנור דולק, אתה תצלה אותם בקרוב.)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.