קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

סומרסט חזיר עם שמנת ותפוחים

סומרסט חזיר עם שמנת ותפוחים
סומרסט חזיר עם שמנת ותפוחים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 493 גרם חלבון , 105 גרם שומן ובסך הכל 3132 קלוריות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך צלעות חזיר, שום, סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר עם דבש, חרדל ותפוחים , צלעות חזיר עם תפוחים ובצל , ועדשים ותפוחים עם דלעת בלוטים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תפוח אדום, מגורע וחתוך לטבעותתפוח אדום, מגורע וחתוך לטבעות
2
במחבת גדולה וכבדה, על אש בינונית-גבוהה, ממיסים מחצית מהחמאה. מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב יפה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את הצלעות לתבנית של 2 ליטר עם מכסה ומפזרים טימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
ממיסים את יתרת החמאה במחבת, ומטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים אותם לתבשיל הקדירה. מטגנים את טבעות התפוחים במחבת כמה שניות מכל צד כדי לתת להן צבע, ואז מוציאים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
כף כל עודפי שומן מהמחבת ויוצקים פנימה את סיידר התפוחים. מערבבים כדי להסיר כל חתיכות טעם מהתחתית. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז יוצקים על צלעות החזיר והתפוחים שבמנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
צלעות חזירצלעות חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים את התבשיל מכוסה במשך 30 עד 40 דקות, או עד שצלעות החזיר מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים את צלעות החזיר והתפוחים לצלחת הגשה ומערבבים את השמנת לתוך המיצים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
10
מגישים רוטב על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה