קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות וניל קוקוס ללא גלוטן

סופגניות וניל קוקוס ללא גלוטן
גשו לסופר וקנו סוכר קנה, אבקת סוכר, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סופגניות קמח קוקוס ללא גלוטן, סופגניות מטוגנות קמח קוקוס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית 6-דונאט עם שמן קוקוס ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. מנפים יחד את הקמחים, העמילנים, אבקת אפייה, מסטיק xanthan, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
שמן קוקוסשמן קוקוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את חלב הקוקוס ושמן בסיר בגודל בינוני על אש נמוכה. חם תוך ערבוב עדין עד ששמן הקוקוס נמס (לא מאפשרים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן קוקוסשמן קוקוס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום וקצף בסוכר עד שהוא מתמוסס לחלוטין. מערבבים את רסק התפוחים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את תערובת הנוזל לתוך החומרים היבשים ומערבבים בעדינות לשלב יחד היטב. (אם גושים עדיין לפתח, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה ומערבבים את הבלילה במשך כמה דקות עד שאתה רואה עקביות חלקה מאוד בבלילה.)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
מוסיפים פתיתי קוקוס ומערבבים עם כף עץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
יוצקים למחבת סופגנייה משומנת מראש ולמלא בערך באמצע הדרך כדי לאפשר עולה של הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 15 דקות. אפשר לסופגניות להתקרר 15 עד 30 דקות במחבת. בעדינות לגרד את הצדדים של כל באר ולהפוך את המחבת מעל כדי להסיר. אתה יכול להשתמש קיסם כדי לעזור סופגניות להרים מתוך המחבת.הפוך זיגוג על ידי לטאטא את אבקת הסוכר בקערה קטנה תוך הוספת מים חמים 1 כף בכל פעם.מעיל את הסופגניות דק עם זיגוג ושחרר על צלחת עם פתיתי קוקוס מעיל בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי