סופגניות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות תפוחים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. אם יש לכם ביצים בתוספת 1 חלמון ביצה, שמן צמחי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח אפוי סופגניות קינמון עם זיגוג סיידר תפוחים, תפוח אפוי סופגניות קינמון עם זיגוג סיידר תפוחים, ו סופגניות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תבנית אפיית קו עם קלף. קו צלחת גדולה עם מגבות נייר. בשקית נייר, לשלב 1 כוס סוכר 1 כף. קינמון; לנער לערבב היטב. תניח בצד.
להביא סיידר לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד סיידר צמצם 1/2 כוס, על 20 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, לטאטא אבקת אפייה, מלח, 1 כוס קמח הנותרים סוכר וקינמון עד בשילוב היטב. בקערה קטנה, להקציף חמאה, ביצים, חלמון וסיידר מקורר עד משולב היטב.
מוסיפים תערובת סיידר לתערובת קמח; מקציפים עד חלקה.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח ומערבבים עד רק בשילוב. הבצק יהיה מעט דביק. להכניס למקרר 10 דקות.
יוצקים שמן לסיר גדול לצרף מדחום ממתקים לצד (מדחום לא צריך לגעת בתחתית הסיר).
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 191°, צופה ומתאים לפי הצורך כדי לשמור על השמן מפני התחממות יתר.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב וקצות אצבעות המעיל עם קמח. ללטף בצק עד עובי 1/2 אינץ'. באמצעות חותך סופגנייה או 2 חותכי עוגיות עגולים (אחד גדול ואחד קטן), לגזור סופגניות וחורים.
מעבירים את שניהם לתבנית אפייה מרופדת. לאסוף שאריות בצק לטפוח מחדש, חיתוך סופגניות רבות ככל האפשר.
עבודה בקבוצות, בזהירות להחליק סופגניות לתוך שמן חם. לאחר כ 1 דקה, סופגניות יעלה על פני השטח ולהתחיל חום. בשלב זה, להתהפך ומטגנים 1 1/2 דקות יותר.
העברה לצלחת מרופדת לנקז. להביא שמן בחזרה 191° לפני טיגון אצווה אחרת. כאשר סופגניות התקררו במשך 1 דקה, מוסיפים לשקית עם סוכר קינמון וזורקים למעיל.