קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופות שלג של אוריאו תוצרת בית

סופות שלג של אוריאו תוצרת בית
סופות שלג תוצרת בית עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1485 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק עוגיות, n מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס, עוגת גבינה תות blizzards, ו עוגת קרם בננה טבעונית סופות שלגים.

הוראות

1
הכן את בסיס הגלידה: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת, או כל עוד 2
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
אם אתה מתכנן תלול זה במשך יותר מ 4 שעות, לגנוז את הסיר במקרר. בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להקציף במלח. להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך התרמיל. הגדר את השעועית בצד לשימוש אחר או להשליך.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, זה לעולם לא יקרה. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים בfrangelico. מתקרר באמבט קרח ומקרר, מכוסה, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הכן תערובות: במקרה של אוריאו או עוגיות אחרות, אתה יכול פשוט לשים אותם לתוך שקית zip העליון חובה כבדה לרסק אותם עם מערוך. סוכריות גדולות, כמו הכוסות של ריס או חטיפי סניקרס יצטרכו להיות קצוצים בסכין. תוספות דביקות לערבב, כמו בצק עוגיות, צריך להיות portioned לתוך חתיכות בגודל קצת עם האצבעות. סוכריות קטנות כמו M & Ms ניתן לעורר as-is.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
חטיף סניקרסחטיף סניקרס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
גימור הבליזארד: בסיס גלידה צונן תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן; הקפד לא יתר נטישה. הבסיס מכיל כמות מדהימה של שמנת ואם מוזנח זה בשמחה יהפוך חמאה קפואה.אתם תדעו שהגלידה מוכנה כשיש לה גוף מוכר דמוי סופת שלגים. כאשר הגלידה סיימה churning, מערבבים את התערובת שלך (ים) של בחירה עם מרית גומי ומיד לחלק לשתי מנות 16 אונקיה.סופת השלגים היא הטובה ביותר ליהנות מיד, רצוי עם כפית אדומה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט