סופלה משמש ושקד
משמש ושקדים סופלה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, מיץ תפוזים, יוגורט דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סופלה משמש עם שמנת וניל רום מוקצף, סופלה לימון-שקדים, ו סופלה לימון-שקדים.
הוראות
חמאה שש ramekins 1 כוס ואבק עם סוכר מגורען, השלכת כל עודף. הגדר את ramekins על תבנית אפייה גדולה.
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט במשך 8 דקות, או עד הזהב.
תן מגניב מעט, ואז קל למחוץ את השקדים. תשאיר את התנור דולק.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את מיצי תפוזים ולימון, משמשים מיובשים, ליקר כתום, 1/4 כוס סוכר מגורען וגלידת תפוזים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד משמשים מתרככים ואת הנוזל מופחת מעט, כ 20 דקות.
בואו מגניב, ואז לרסס את התערובת במעבד מזון.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם מלח וקרם של טרטר עד פסגות רכות מאוד טופס.
מוסיף את הסוכר superfine ולהכות עד פסגות רכות, מבריק טופס.
יוצקים את מחית משמש לאורך הצד של הקערה ולקפל אותו לתוך הלבנים עם מרית גומי. מקפלים את כל אבל 1 כף של השקדים. כפית את תערובת סופל לתוך ramekins להחליק את צמרות. תריץ את קצה האצבע שלך מסביב לקצה הפנימי כדי שהסופלים יתרוממו ישר.
מפזרים את השקדים השמורים.
אופים את הסופלים במשך כ 15 דקות, או עד עלה וזהב.
מגישים מיד, מעבירים את היוגורט לצד.