סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי
סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, סוכר, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הסופל: מחממים התנור ל 177°.
חמאה וסוכר צלחת סופל 8 כוסות, הקשה על עודף סוכר.
בקערה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם כוס הסוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט עד עבה, שמנת וצבע לימון.
מניחים את הלחם בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת החלב על הלחם. מניחים בצד במשך 45 דקות, כך הלחם סופג את תערובת החלב.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לנצח את החלבונים ביצה עד שהם קצף.
מוסיפים את המלח ומגבירים את המהירות למדיום. כשהלבנים מתחילים ליצור פסגות נוקשות, מוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר הנותרת, מגבירים את המהירות לגבוהה. לנצח עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
מערבבים את הצימוקים ואת הפקאן לתוך הלחם הספוג. מקפלים בmeringue, לוודא שלא overmix.
מעבירים את התערובת לתוך עובש מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד נפוח וזהב.
הכן את הרוטב: בדוד כפול, לחמם את השמנת מעל מים רותחים. בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר עד בצבע לימון. בהדרגה להקציף את השמנת מחוממת.
להחזיר את התערובת לדוד הכפול ולבשל על מים רותחים, ערבוב כל הזמן עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ. לאט להוסיף את הוויסקי.
יוצקים את הרוטב לסירת תחתית מחוממת ומגישים עם הסופל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;