סופלה ריקוטה עם קומפוט בלקברי
סופלה Ricotta עם Compote Blackberry הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, אוכמניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Meyer Lemon Ricotta Pankakies with Blackberry Compote, Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote, ו סופלה לימון-ריקוטה.
הוראות
להקציף 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, וקערה inlarge קמח.
מוסיפים חלמונים וקליפות לימון; מקציפים כדי להתמזג.
להביא חלב רק כדי להתבשל קטןפאנק מעל חום בינוני גבוה.בהדרגה להקציף חלב חם לתוך תערובת חלמון.החזר תערובת לאותו סיר ומביא להרתיח מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, מקציףכל הזמן (קרם מאפה יהיה עבה).
מורחים קרם מאפה עד 1/3-inchthickness על תבנית אפייה קטנה.מכסים לחלוטין בניילון נצמד. טמפרטורת חום קרירה.
מעביר קערת מאפה tomedium.
להקציף בריקוטה. לכסות וchill עד קר, על 1 שעה.
להביא blackberries, ורמוט, lemonjuice, ו 1/4 כוס סוכר לרתיחה ב smallsaucepan, ריסוק כמה פירות יער והתחלה להמיס סוכר. להפחית חום tomedium-נמוך; מבשלים עד מתעבהתערובת אמצעים 1 כוס, כ 8 דקות.
העברת blackberry compote לקערה קטנה, לכסות עם ניילון נצמד, וצינה.
חמאה שש 1/2-כוס ramekins; מעיל עםסוגר, הקשה על כל עודף. שימוש מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה גדולקערה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה beatin הנותרים 6 כפות סוכר; continuebeating עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים eggwhites לתערובת ריקוטה. כף batterinto ramekins; חלקה צמרות. הפעל thumb1 / 4 אינץ ' עמוק סביב הקצה הפנימי של צלחת eachsoufflé לנגב נקי. האם קדימה Canbe עשה 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
אופים soufflésuntil נפוח וזהב בקצוות, על 28minutes (כ 32 דקות אם צונן).
שירתמיד עם קומפוט בלקברי.