סורגים פירות הסריג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סורגים פירות סריג. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 42 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שימורי משמש, מלח, פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת סריג פירות אבן, תפוח סריג פירות אופים, ו חטיפי פאי סריגים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח; לחתוך בחמאה עד מתפורר.
מערבבים ביצים ווניל; מערבבים לתוך תערובת פירור עד מעורבב. מכסים ומקררים רבע מהבצק לפחות 45 דקות.
לחץ על הנותרים בצק לתוך ungreased 15-in. אקס-10-אין. 1-ב. תבנית אפייה.
מורחים 1/4 שימורי משמש כוס ב 1-3/4-in. רצועה על צד אחד ארוך של קרום.
מורחים 1/4 כוס שימורי פטל ב 1-3/4-in. רצועה סמוכה לרצועת משמש. חזור פעמיים.
מרדדים בצק שמורות 1/8-in. עובי.
חתוך ל-1/2. רצועות; לעשות העליון סריג.
אופים ב 325° במשך 30-35 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.