סטייקים מברזל שטוח מזוגג וויסקי ותפוחי אדמה בגריל
ויסקי מזוגג שטוח ברזל סטייקים בגריל תפוחי אדמה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, וויסקי, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו ויסקי סטייקים ברזל שטוח, סטייקים מברזל שטוח בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייקים מברזל שטוח עם תירס בגריל וחמאת כמון-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל על אש בינונית-גבוהה.
מקציפים יחד את הוויסקי, הסוכר החום, 1 1/2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל עד להמסת הסוכר והמלח. מערבבים פנימה 2 כפות מהשמן והשום.
מוסיפים את הסטייקים, הופכים כמה פעמים לציפוי במרינדה ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
בינתיים, רבע כל תפוח אדמה לאורכו ליצירת טריזים והכניס לסיר בינוני. מכסים במים קרים לכיסוי בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים מלח עד שהמים טעימים כמו מי ים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים (אך לא מתפרקים), כ -15 דקות.
מסננים היטב. זורקים עם 1 כף שמן זית.
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר.
יוצקים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מרתיחים 2 עד 3 דקות עד להפחתה קלה, מוודאים שהסוכר לא נשרף, להכנת זיגוג ורוטב לסטייק.
צולים את הסטייקים עד שטמפרטורה פנימית במדחום לקריאה מיידית קוראת כ -130 מעלות פרנהייט, 3 עד 4 דקות לכל צד, ומברישים במרינדה המבושלת מספר פעמים בדקות האחרונות של זמן הצלייה. (אם אתה מבשל את סטייקי הפילה מיניון, תצטרך להגדיל את הזמן הזה ל -8 עד 10 דקות לכל צד כדי להסביר את החיתוך העבה יותר).
מעבירים לצלחת גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. בזמן שהסטייקים צולים, מוסיפים את תפוחי האדמה לגריל וצולים עד שהם מסומנים ופריכים היטב, הופכים לגריל מכל הצדדים, כ -5 דקות בסך הכל.
מעבירים את טריזי תפוחי האדמה לקערה.
זורקים את תפוחי האדמה בגריל עם יתרת 1 כף השמן, העירית, החומץ והמלח והפלפל לפי הטעם.
מוציאים את שיני השום מהזיגוג שנותר ומגישים טפטוף מעל הסטייקים עם תפוחי האדמה בצד.