קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סטייקים מברזל שטוח מזוגג וויסקי ותפוחי אדמה בגריל

סטייקים מברזל שטוח מזוגג וויסקי ותפוחי אדמה בגריל
ויסקי מזוגג שטוח ברזל סטייקים בגריל תפוחי אדמה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, וויסקי, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו ויסקי סטייקים ברזל שטוח, סטייקים מברזל שטוח בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייקים מברזל שטוח עם תירס בגריל וחמאת כמון-ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מקציפים יחד את הוויסקי, הסוכר החום, 1 1/2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל עד להמסת הסוכר והמלח. מערבבים פנימה 2 כפות מהשמן והשום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי.וויסקי.
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הסטייקים, הופכים כמה פעמים לציפוי במרינדה ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
בינתיים, רבע כל תפוח אדמה לאורכו ליצירת טריזים והכניס לסיר בינוני. מכסים במים קרים לכיסוי בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים מלח עד שהמים טעימים כמו מי ים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים (אך לא מתפרקים), כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב. זורקים עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
יוצקים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מרתיחים 2 עד 3 דקות עד להפחתה קלה, מוודאים שהסוכר לא נשרף, להכנת זיגוג ורוטב לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
צולים את הסטייקים עד שטמפרטורה פנימית במדחום לקריאה מיידית קוראת כ -130 מעלות פרנהייט, 3 עד 4 דקות לכל צד, ומברישים במרינדה המבושלת מספר פעמים בדקות האחרונות של זמן הצלייה. (אם אתה מבשל את סטייקי הפילה מיניון, תצטרך להגדיל את הזמן הזה ל -8 עד 10 דקות לכל צד כדי להסביר את החיתוך העבה יותר).
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים לצלחת גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. בזמן שהסטייקים צולים, מוסיפים את תפוחי האדמה לגריל וצולים עד שהם מסומנים ופריכים היטב, הופכים לגריל מכל הצדדים, כ -5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מעבירים את טריזי תפוחי האדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
זורקים את תפוחי האדמה בגריל עם יתרת 1 כף השמן, העירית, החומץ והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
דַק-דַק-
12
מוציאים את שיני השום מהזיגוג שנותר ומגישים טפטוף מעל הסטייקים עם תפוחי האדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן