סטייקים סלמון צרוב
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סטייק סלמון צרוב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם פילה סלמון, מיץ תפוזים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייקים סלמון מתובל צרוב עם סלסה שעועית שחורה, סטייקים צרובים במחבת עם פטריות, ו סטייק טונה צרוב Ahi (מתכונים דומים).
הוראות
פילה מעיל עם ספריי בישול; מפזרים 1 כפית קארי תיבול באופן שווה על פילה.
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; מקום על חום גבוה עד חם מאוד.
הוסף פילה, ומבשל, חשוף, 3 דקות בכל צד. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
להוסיף רוטב סויה הבא 3 מרכיבים למחבת; לבשל על חום גבוה, מחבת deglazing על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית.
מוסיפים שמן שומשום; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת רוטב סויה על דגים ומפזרים בצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.