קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייקים עם תערובת פלפל ומרמלדה בצל מתוק

סטייקים עם תערובת פלפל ומרמלדה בצל מתוק
מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם $1.4 למנה נופל בתקציב שלך, סטייקים עם תערובת פלפל ומרמלדה בצל מתוק יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שמן זית, מרמלדה כתומה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-15 דקות. נסו עגבניות-מרמלדה בצל מתוקה, צ'יפס פולנטה עם עגבניות-ממרח בצל מתוק, ו פסטרמה בגריל, שוויצרי, וריבה בצל מתוק על שיפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים גרגירי פלפל בשקית ניילון ומועכים אותם עם הצד השטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגלת עד מרוסק דק. מתבלים את שני הצדדים של סטייקים עם מלח ומוסיפים לשקית עם תערובת גרגרי פלפל כתוש. מקררים עד 48 שעות. כאשר מוכן לבשל, מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בשרבשר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מערוךמערוך
מחבתמחבת
3
מוסיפים סטייקים ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להשחמה. בקערה קטנה, מערבבים יחד ריבה כתומה, בצל ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
בצלבצל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים תערובת לסטייקים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, עד שהרוטב מתעבה וסטייקים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.