סטייקים ראש עין סטייק עם רוטב בשר בקר מלוח
סטייקים ראש עין סטייק עם רוטב בשר מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מרק בטעם בקר, עלי טימין, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות, סטייקים ראש סטייק עין עם חרדל פרמזן קרום, ו סטייק בקלה טעים. (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 450 ° F. במחבת 8 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים שום לשמן; מבשלים 5 עד 7 דקות, משליכים רק פעם אחת, עד חום זהוב.
מסננים שום דרך מסננת (שמן שמור מברשת על סטייקים); מגניב. בקערה קטנה, מחית מקורר שום בערך עם מזלג לתוך משחה עבה.
מוסיפים קורנית למשחה שום, מועכים עד מעורבב היטב עדיין עבה. מערבבים חרדל; להפריש.
מחממים מחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד חם. סטייקים העונה עם מלח ופלפל; טפטוף שני הצדדים של סטייקים עם שמן שמור.
הוסף סטייקים למחבת חמה, בראונינג משני הצדדים עד צורות קרום.
מניחים על גיליון עוגיות; תערובת שום חרדל מעל צמרות סטייקים.
בקערה בינונית, לזרוק יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן. סטייקים העליונים בנדיבות עם תערובת פירור לחם, מתפשט לקצוות.
אופים חשפו 25 עד 35 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז קורא 57° עבור בינוני נדיר או150 עבור בינוני (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10 על עמידה).
בינתיים, להכין רוטב בשר בקר. באותו מחבת 12 אינץ', לבשל קמח וחמאה על חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן, רק עד רביכה בלונדינית צורות. מערבבים במרק.
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, רק עד מעובה.
אפשר סטייקים לנוח כמה דקות לפני חיתוך.
מגישים רוטב על סטייקים. אם תרצה, לשרת עם פירה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.