סטייק ביזון עם שומה Poblano הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אורז, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Mole Poblano, Mole Poblano, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף 1/3 בצל כוס למחבת; לבשל 3 דקות או עד מכרז. מערבבים באורז; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים רסק עגבניות, כמון, ו 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס מים 1/2 כוס; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
5
להשליך קליפות ונבע מן tomatillos; קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
6
מחממים 1/2 כפית שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים poblano, 1/4 בצל כוס, ו tomatillos; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים אבקת צ ' ילה, 1/4 כפית כמון, מלח, ושום; לבשל 1 דקה. מערבבים עגבניות, מרק 1/4 כוס, צ ' יפוטלה, וטורטייה; לבשל 5 דקות. להפחית את החום; מבשלים 6 דקות או עד ירקות רכים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.