קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סטייק במרינדה וביצים מקושקשות רכות

סטייק במרינדה וביצים מקושקשות רכות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביצים מקושקשות רכות אסיאתיות, ביצים מקושקשות רכות עם ברי, ו ביצים מקושקשות רכות עם אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסטייק: בקערה גדולה, מערבבים יחד אורגנו, טימין, טרגון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, צ ' ילי, שמן זית ומיץ לימון עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. או, לשלב את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד הדבק אפילו נוצר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת עשבי תיבול על טיפים סטייק ומערבבים עד הסטייק מצופה באופן שווה. באמצעות מזלג, לנקב כל חתיכת סטייק על כל רחבי. אפשר לשבת לפחות שעה אחת, עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
כאשר מוכן לבשל, מחממים מראש את מחבת הגריל או הגריל לחום גבוה, ואז צורבים סטייקים עד למרכז החתיכה העבה ביותר של כל סטייק הוא 135°f עבור מדיום רייר, תן עצות סטייק לנוח בזמן שאתה מבשל את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לביצים: במחבת גדולה שאינה מקל, להמיס את החמאה על אש נמוכה בינונית. כאשר החמאה נמסה מוסיפים את הביצים. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד ביצים מבושלות ברכות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
פורסים את הסטייק ומתחלקים בין ארבע צלחות. מחלקים את הביצים בין הצלחות גם כן ומגישים מקושטים עם עירית קצוצה וטוסט.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.