המתכון סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל יכול להתבצע בערך 35 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שיני שום, מלח, פטרוזיליה, בצל ירוק. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייק ברוטב טרי-טיפ עם פלפל אדום וכוסברה., טרי טיפ חריף צלוי עם שלישייה של סלסה, ו סטייק טרי-טיפ בגריל עם רוטב צ'ילי מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הסטייק: להכין את המרינדה בקערה גדולה, ערבוב יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים סטייק בקערה ומעיל בכל הצדדים עם המרינדה. להשרות במשך 20 דקות בזמן שאתה מחמם את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הכן את הגריל: להכין את הגריל לחום גבוה ישיר. אם אתה משתמש בפחם, השתמש כ 5 פאונד של גחלים. תאגדו את הגחלים כך שיותר מהם יהיו בצד אחד מהשני, כך שיהיה לכם אזור חום גבוה ואזור חום נמוך יותר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לטפוח סטייק יבש, מפזרים מלח ופלפל: כאשר הגריל מוכן וחם, להסיר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מניחים את tri-קצה בצד החם של הגריל. השאר את הכיסוי מעל ולצפות בזהירות להתלקחות קופצים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
כמו חום הבשר, כל שומן ימס ויטפטף על הגחלים גרימת התלקחויות. אלה בסדר, כל עוד הם לא יוצאים מכלל שליטה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
תמשיך להזיז את שלושת הקצוות סביב הגריל הרחק מהלהבות אם הם מקבלים גבוהים מדי. חום טוב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
העבר סטייק לצד החום התחתון של הגריל: כאשר סטייק tri-קצה הוא השחמה בכל רחבי, להעביר אותו לצד החום התחתון של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מכסים את הגריל וסוגרים את פתחי האוורור מספיק כך שאתה שומר על 300-325°f טמפרטורה בגריל. (אם אתה משתמש גריל פחם, אתה יכול למקם מדחום בשר דרך פתחי האוורור כדי למדוד את החום.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
אם אתם משתמשים בגריל גז, כבו את אחד המבערים והעבירו את הבשר מעל המבער לחימום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
בדוק טמפרטורה: לבשל את tri-קצה עד מדחום בשר קורא 54° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר (15-30 דקות, בהתאם לעובי הבשר).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1
הסר מן הגריל, לכסות בנייר כסף ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הפוך סלסה: להפוך את סלסה פלפל על ידי ערבוב יחד את כל מרכיבי סלסה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חותכים את tri-קצה ב 1/4 פרוסות אינץ ' על פני גרגר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק טרי טיפ. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.