סטייק סולסברי עם רוטב חום
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סטייק סולסברי עם רוטב חום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 489 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם תיבול גריל, פירורי לחם, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם רוטב, סטייק סולסברי עם רוטב בצל, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל.
הוראות
מחממים 1 כף מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לריכוך, כ-6 דקות. שמים 1/2 מהבצל בקערה גדולה והשאר בקערה אחרת. בקערה הגדולה מוסיפים את הבקר, פירורי הלחם, תיבול הגריל, רוטב ווסטרשייר והביצה.
מערבבים לשלב הכל היטב וליצור את התערובת לתוך 5 קציצות סגלגל.
מחממים את כף השמן שנותרה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות עד שהן משחימות היטב, בערך 4 עד 5 דקות לכל צד.
הסר את הסטייקים ושופכים את כל אבל 2 כפות השומן. (הקציצות לא יתבשלו ויסיימו את הבישול ברוטב.)
מחזירים את התבנית לאש, מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הבצלים הנותרים, מפזרים בקמח ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את מרק הבקר ומביאים לרתיחה. מחזירים את הקציצות לתבנית, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך והסטייקים מבושלים, כ -10 דקות. שמורת סטייק אחד עבור סיבוב מקוון 2 מתכון, אמפנדות בקר.