קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי
סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 417 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לך שמן צמחי, עלי פטרוזיליה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: על הגריל: סטייק סינטה צ'ימיצ' ורי של טריידר ג'ו, ביסטק ארגנטינו אל צ'ימיצ' ורי (סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי), ו הצ'ימיצ' ורי הטוב ביותר: מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב סטייק.

הוראות

1
מכינים את הסטייק: מניחים את הסטייקים על קרש חיתוך ופורסים אותם לשניים לרוחב. בעזרת הסכין שלך, עגול את הקצוות החתוכים הנקיים כך שהצדדים ייראו רכים יותר. השתמש במגבות נייר כדי לטפוח על הסטייקים יבשים, ואז מתבלים בכל רחבי 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. הקדישו 15 עד 30 דקות להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מיץ הלימון, החומץ, השום, פתיתי הפלפל האדום, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערת מעבד המזון ודופק עד קצוץ גס. שופכים לאט את שמן הזית ומעבדים עד שהצ 'ימיצ' ורי חלק למחצה, כ -4 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את שני צידי כל סטייק בשמן הצמחי, ואז מבשלים, ללא הפרעה, עד לסימון, 3 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד שמדחום רושם 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מעבירים לצלחות ומניחים לנוח 5 דקות.
6
מגישים עם רוטב הצ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
7
צילום: פול סיריסלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות גאווה הר כרמים מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.