סטייק פלנק ממולא גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, פטרוזיליה, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק צלע ממולא בפטריות וגבינת פטה, סטייק צלע ממולא בגבינה כחולה ותרד עם שמנת הו, ו סטייק ממולא בגריל עם צ'ילי צלוי וגבינת פלפל ג' ק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטח את הסטייק ל-1/4. עובי. בקערה, לשלב את מיץ האננס, רוטב ווסטרשייר, בצל, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable; להוסיף בשר. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך 4-8 שעות. מכסים ומקררים הנותרים תערובת מיץ אננס.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
ניקוז ולהשליך מרינדה מבשר. למילוי, בקערה, לשלב את פירורי הלחם, גבינה, פקאנים, בצל, פטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים מלית על בשר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשר
5
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר. לקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
במחבת קטנה, בשר חום בשמן עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים מרינדה שמורה למחבת. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 30 דקות או עד מכרז. לעבות מיצי פאן אם תרצה בכך.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.