סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון בבקבוק, לחם שטוח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סטייק יווניים פתוחים, כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה, ו כריכי ביצה פתוחים.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 6 דקות. הפוך סטייק; להוסיף בצל למחבת. בצל קל מעיל עם ספריי בישול. לבשל סטייק 6 דקות נוספות או עד המידה הרצויה של doneness, ערבוב בצל לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעביר סטייק ללוח חיתוך. מבשלים בצל במשך 2 דקות נוספות או עד רך משחימים קלות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.