סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה
סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון בבקבוק, לחם שטוח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סטייק יווניים פתוחים, כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה, ו כריכי ביצה פתוחים.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם מלח ופלפל.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 6 דקות. הפוך סטייק; להוסיף בצל למחבת. בצל קל מעיל עם ספריי בישול. לבשל סטייק 6 דקות נוספות או עד המידה הרצויה של doneness, ערבוב בצל לעתים קרובות.
מעביר סטייק ללוח חיתוך. מבשלים בצל במשך 2 דקות נוספות או עד רך משחימים קלות.
אגסים הליבה; לחתוך לפרוסות דקות.
מניחים אגסים בקערה גדולה.
טפטוף אגסים עם 2 כפות מיץ לימון; לזרוק היטב מעיל.
שלב הנותרים 1 מיץ לימון כף, חומץ, מים, שמן זית, שום בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקציף.
מוסיפים ירקות סלט וגבינה לתערובת אגס.
טפטוף עם תערובת שמן; לזרוק מעיל.
חותכים סטייק באלכסון לפרוסות דקות. למעלה כל לחם שטוח עם כ 7 פרוסות (כ 2 אונקיות) סטייק ועל תערובת 1 1/3 כוסות סלט.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.