סטייק פלנק עם ברי פונדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ברי וצ'ייב פונדו, ברי ופונדו פטריות בר, ו סטייק צלע.
הוראות
1
בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, שמן, ווסטרשייר, טימין, פטרוזיליה, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את סטייק האגף בצלחת רחבה רדודה מעיל עם המרינדה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מחממים גריל על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את העור החיצוני (רינד) של ברי וקוביות אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים אותם עם עמילן התירס. בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את גבינת ברי ומערבבים עד שהגבינה נמסה. לאחר נמס, להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את הקורנית, שום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
7
הסר את הפונדו מן החום ולהעביר אותו לסיר פונדו כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הסטייק מן המרינדה, מאמץ את המרינדה עודף ולשים אותו באמצע הגריל שחומם מראש. מבשלים עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע, על 9 עד 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.