קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים

סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים
סטייק פלנק עם תפוחי אדמה Fingerling פעמיים אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, מיץ לימון, שמן כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling, תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה, ו תפוחי אדמה אפויים עם חמאת שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד חומץ, שמן, רוזמרין, שום, מיץ לימון ומלח ופלפל תערובת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
שים את הסטייק בצלחת תבשיל 8 על 12 אינץ ' ומעיל בנדיבות עם תערובת חומץ. אפשר להשרות במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
4
הסר את הסטייק מן המרינדה, מתאמץ מרינדה עודף מן הסטייק. הסרת המרינדה עודף ימנע בוערים, או חריכה של סטייק במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
שים את הסטייק על הגריל, ותבשל על אש גבוהה, בערך 8 עד 9 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
6
הסר את הסטייק מהגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח, כ 5 דקות, לפני חיתוך. חותכים את הסטייק על ההטיה, מלמעלה למטה, נגד התבואה, 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הסטייק על תפוחי האדמה על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
8
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, 1 כפית פטרוזיליה, שום, בצל, ומלח ופלפל תערובת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מעבירים את תפוחי האדמה המנוסים על תבנית אפייה וצולים עד שהבצל רך למגע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומניחים בצד. בקערה גדולה לשלב את שמן כמהין, גבינה, פטרוזיליה הנותרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
למסיבותלמסיבות
12
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים למעייל באופן שווה. להחזיר את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ולצלות במשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.