סיידר בישול איטי צלי חזיר
זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו סיידר תפוחים מבושל איטי משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 של הבצל, 1/2 של התפוח, ואת השום בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מעבירים לבישול איטי יחד עם סיידר תפוחים ומים.
מערבבים את המלח, פלפל, זנגביל וקמח במיכל רדוד. בעדינות לחץ על הצלי על תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. חום את החזיר בשמן החם, פונה עד זהוב מכל הצדדים.
מניחים את הצלי השחום בבישול איטי ומפזרים את הסלרי ואת הבצל הנותרים ותפוח על גבי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, ולאחר מכן להוסיף גזר. מבשלים 3 שעות נוספות.
הסר את הצלי מבושל על מגש מחומם, לארגן גזר סביב צלי לשרת עם מיצים מתוחים מן הבישול האיטי.