קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

סיידר בישול איטי צלי חזיר

סיידר בישול איטי צלי חזיר
זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו סיידר תפוחים מבושל איטי משך חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 של הבצל, 1/2 של התפוח, ואת השום בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
מעבירים לבישול איטי יחד עם סיידר תפוחים ומים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מערבבים את המלח, פלפל, זנגביל וקמח במיכל רדוד. בעדינות לחץ על הצלי על תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מברישים כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. חום את החזיר בשמן החם, פונה עד זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את הצלי השחום בבישול איטי ומפזרים את הסלרי ואת הבצל הנותרים ותפוח על גבי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, ולאחר מכן להוסיף גזר. מבשלים 3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
7
הסר את הצלי מבושל על מגש מחומם, לארגן גזר סביב צלי לשרת עם מיצים מתוחים מן הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי