קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי אספרסו שוקולד דה קרם

סירי אספרסו שוקולד דה קרם
אספרסו שוקולד סירים דה קרם נטול גלוטן, משקאות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שוקולד מריר איכותי, מקשטים: תלתלים שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים שוקולד בקערה חסינת חום. מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו (לפי הטעם) וקורט של מלח רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ואז לשפוך על שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שורה תחתונה של תבנית אפייה (גדול מספיק כדי להחזיק ramekins) עם מגבת מטבח מקופלת ולסדר ramekins על מגבת. לתקוע כמה חורים בסדין גדול של נייר עם שיפוד. מחלקים פודינג בין ramekins, ולאחר מכן אופים פודינג באמבט מים חמים, מחבת מכוסה היטב בנייר כסף, עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט מתנדנד במרכזים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
להעביר ramekins למדף להתקרר לחלוטין, חשוף, על 1 שעה. (פודינג ייקבע כפי שהם מגניבים.) Chill, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ואת
8
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).
1
* סירים דה קרם יכול להירגע עד 2 ימים. ·