סירי פסיפלורה עם כוכבי קוקוס
סירי פסיפלורה עם כוכבי קוקוס לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פסיפלורה, קוקוס מיובש, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קוקוס Panacottan וביצי פסיפלורה, פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה, ו עוגיות קוקוס עם תשוקה-Curd פירות.
הוראות
שלב 125 גרם סוכר עם כל השמנת בסיר מבוסס כבד.
חום בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד כל הסוכר מומס, ואז להביא לרתיחה. מרתיחים בעוז במשך 3 דקות, ערבוב כדי למנוע את התערובת מבעבעת על המחבת או דבק, ואז מיד להסיר מן החום.
Whizz עיסת מ 7 של פירות התשוקה במעבד מזון להפריד את הזרעים מהמיץ. מסננת ומערבבים את המיץ הזה לתוך הקרם יחד עם מיץ לימון התערובת צריכה לעבות בעליל. השאירו להתקרר במשך 10 דקות, ואז לשפוך לתוך 10 סירים קטנים או כוסות. מסדרים את הכוסות על מגש (ודא שהוא מתאים למקרר שלך), וכאשר מגניב, לכסות את כל המגש עם סרט נצמד להיזהר לא לתת לו לגעת פני השטח של הקרם. צ ' יל עבור 3 שעות להגדיר, או עד יום קדימה.
בינתיים, תכין את עוגיית הלחם.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
בקערה גדולה, להשתמש בכפית עץ לערבב את החמאה, קמח, אורז טחון, 50 גרם של קוקוס, חלמונים ביצה, וניל הנותרים 225 גרם סוכר עד הבצק מגיע יחד.
להתגלגל על משטח מקומח קלות, באמצעות חותכי starshaped, להחתים ביסקוויטים.
מורחים על מגשי אפייה מרופדים בקלף, מפזרים את הקוקוס והסוכר הנותרים, ואז אופים במשך 8-10 דקות. השאר לקרר.
כדי לשרת, לגרוף את עיסת מן הפרי תשוקה האחרון טפטוף קצת על כל סיר. מסדרים את כוכבי הקוקוס בצד.