קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם

סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם
סירי שוקולד-אגוזי לוז דה קרם לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 823 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סריראצ'ה, מלח ים, אבקת אספרסו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 50 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון 61%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אגוזי לוז שוקולד {נוטלה} סירים דה קרם, סירי אגוזי לוז דה קרם, ו סירים שוקולד דה קרפטמה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כף את ממרח אגוזי השוקולד לבלנדר שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את השוקולד הקצוץ. הניחו את הרמקינים/הקוקוטים / ספלי התה / הכוסות על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
בסיר בינוני מקציפים יחד את החלב, השמנת הכבדה, הסוכר, המלח והחלמונים על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 8 עד 10 דקות; אני אוהב להשתמש במרית עץ עם תחתית שטוחה כדי שאוכל לוודא שהביצים לא יתפסו בתחתית ויבשלו. מבשלים עד שהקרם מתעבה, דומה למשהו כמו צבע עבה מאוד. עליו להירשם בין 175 ל -180 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית. מבחן נוסף: הפודינג צריך לצפות את החלק האחורי של המרית, וכאשר אתה מצייר קו על החלק האחורי של המרית עם (נקי!) אצבע, הקו צריך להחזיק ולשמור על הקצוות שלו בלי לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהאש מיד.
6
עכשיו, לשפוך את פודינג חם דרך מסננת לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
תן לזה לשבת 5 דקות כדי להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מוסיפים את הסריראצ ' ה, אבקת האספרסו אם משתמשים ותמצית וניל. לאחר מכן, הניחו את המכסה על הבלנדר, החזיקו עם מגבת מטבח עבה, וערבבו על נמוך, ואז גבוה, עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת, מגרדים את הצדדים במידת הצורך. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
שופכים את הרפרפת למיכלים שלכם, מקישים אותם על שפת תבנית האפייה כדי להסיר בועות אוויר. מכניסים אותם למקרר ומצננים עד להתייצבות הקוסטרים, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מעליו קצפת או קרם פרש, מעט שוקולד מגורר ואגוזי לוז טחונים. גם מעט מלח ים יהיה נחמד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

סירים דה קרם בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.