סלואו-Cooker Mole Chili
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Slow-Cooker Mole Chili, Slow-Cooker Chili Mole, ו Slow-Cooker טורקיה צ'ילי.
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
ב 4-5 ליטר בישול איטי, לערבב תערובת בקר ושאר החומרים למעט כוסברה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות. מנות אישיות מובילות עם כוסברה.
מרכיבים
850פלפל האבנרו
פחיות לכל אחד) שעועית פינטו, לא מצוחצח794פלפל האבנרו
יכול לקוביות או שלם (קצוץ גס) עגבניות, ללא משיכה1גבינת פרמזן מגוררת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפולים
אבקת צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסברה טרייה קצוצה6ציפורן
שום, קצוץ דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
קינמון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
כמון טחון680פלפל האבנרו
lean (לפחות 80%) בשר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל בינוני, קצוץ454פלפל האבנרו
jar Old El Thick ' n Chunky salsa1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2קרום: פירורי קרקר גרהם
קקאו אפייה לא ממותק