סלופי ג'ו מק וגבינה
סלופי ג'ו מק וגבינה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. סלופי ג'ו מק אנד צ' יז, סלופי ג'ו מק אנד צ' יז, ו מהפך סלופי ג'ו מק וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות ומערבבים את סלופי ג ' ו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים מקרוני; מניחים בצד. בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, החרדל והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה שמנת ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 3 כוסות גבינה עד להמסה.
מוסיפים מקרוני; מערבבים היטב.
מורחים שני שלישים מתערובת המקרוני בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מורחים תערובת בקר עד 2 אינץ'. של קצוות. כף הנותרים תערובת מקרוני סביב הקצוות. מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות.
אופים, לא מכוסים, 5-6 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. קלטו קיארלי למברוסקו דל פונדטורה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![קלטו צ ' יארלי לאמברוסקו דל פונדאטור]()
קלטו צ ' יארלי לאמברוסקו דל פונדאטור
פרחוני, אלגנטי, קפדני. יש לו מגוון שלם של ניחוחות, שילוב בין מבנה לעגלגלות ללא פשרות. יצירת מופת.