סלופי ג'ו של Throwdown עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך שמן canolan, לחם שאור, פלפל קלוי קוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. נסו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים את הקטשופ והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
6
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית עד חלקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את החמאה ושום בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד החמאה נמסה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולתת לשבת 5 דקות.
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
שים את הלחם על תבנית אפייה ומטגן עד שני הצדדים עד חום זהוב קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר מהתנור מברשת אותם עם חמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר מגש הגשה ולהניח בצד עד מוכן לשרת.
1
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת סאוט גדולה עד שהשמן מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים את הבשר, שוברים אותו לחתיכות קטנות באמצעות מרית מתכת או כף עץ, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד חום זהוב.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף את poblano, פלפלים ושום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®
7
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו ומבשלים 30 שניות.
8
מוסיפים את רוטב ברביקיו, 1/4 כוס מים וקטשופ, מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים את החרדל, ווסטרשייר, דבש, סוכר חום ומולסה. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
הסר את הכיסוי, להחזיר את הבשר למחבת ולהמשיך לבשל עד התעבה מעט, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
מוסיפים את החומץ, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים את כוס הפטרוזיליה או הכוסברה 1/2.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
11
פרוסות למעלה של לחם שום עם חלק מתערובת ג ' ו מרושלת, מפזרים כוסברה או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.