סלט אגס עם קרם פטל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, אגסים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: סלט ויניגרט אגס ופטל, סלט תרד ואגסים עם ויניגרט פטל, ו סלט אגס פטל עם אגוזי מלך מזוגגים.
הוראות
1
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים. שים את התחבושת בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מקלפים אגסים, אם תרצה, רבע אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
3
מברשת עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
סדר חסה על 4 צלחות. סדר אגס רבעים על חסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
חצאי אגסים בסירופ
5
טפטוף עם רוטב; מפזרים גבינה, בייקון, פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת