סלט אנדיב בלגי עם גבינה כחולה
סלט אנדיב בלגי עם גבינה כחולה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שאלוט, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: אנדיב בלגי, גבינה כחולה וסלט אגס, פשוט Farmstyle בלגי Endive עם בייקון וגבינה כחולה, ו אנדיב בלגי אפוי עם חזיר וגבינה.
הוראות
מערבבים שאלוט, מלח וחומץ בקערה ולתת לעמוד 10 דקות.
להקציף חרדל 3 כף. שמן וטעם. אם ויניגרט הוא חד מדי, להקציף בשמן יותר.
לזרוק אנדיב בעדינות עם ויניגרט ועירית. מסדרים עלים בקערה גדולה או על מגש, מפזרים גבינה כחולה כפי שאתה הולך כך שהוא מופץ באופן שווה.
* מצא בחנויות מכולת מצוידות היטב.
הפוך קדימה: ויניגרט, עד 1 יום.