סלט אפונה ושעועית עם גבינת פקורינו מגולחת
האביב שעועית וסלט שעועית עם גבינת פקורינו מגולח עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לך לחנות ותביא מיץ לימון, שעועית לימה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פול שעועית, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח, Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ו סלט חם באביב עם גבינת פקורינו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים edamame במים מלוחים רותחים על 2 דקות או עד פריך במכרז.
הסר עם מסננת רשת תיל, ולצלול שעועית לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז ולהניח בצד. להחזיר מים לרתיחה; להוסיף אפונה, ומבשלים כ 4 דקות, חוזר תהליך ניקוז. חזור עם שעועית לימה, בישול על 5 דקות.
מערבבים גרידת לימון ומיץ ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים אפונה ושעועית בקערה בינונית, וזורקים עם ויניגרט. למעלה עם פקורינו, ומקשטים, אם תרצה.