תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אפונה עם בזיליקום אפונה יורה. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אפונה שלג, עלי בזיליקום, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
זהו מתכון פשוט עשה כל כך הרבה יותר טוב עם כמה פרטים פשוטים. הסוכר במי הבישול ועל האפונה עצמם מוסיפים רעננות. אני אוהב להשתמש בסוכר איכותי-על כי הוא מתמוסס בקלות. הבזיליקום והאפונה מוסיפים טעם דשא, טרי שגורם לאפונה לטעום יותר כמו אפונה!
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
אפונה יורה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חרדל דיז ' ון, מיץ לימון וחומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
רגל טלה, מעצם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיף את הצלפים, מלח צלפים וקורט של מלח ופלפל, לפי הטעם. לאט לאט לטאטא בשמן זית ולהוסיף טרגון. טעם ו reseason, רק במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הכן אמבט קרח. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ומוסיפים קצת מים קרים. שים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את האפונה מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים, ולאחר מכן להוסיף קמצוץ נדיב של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים את אפונה שלג ומבשלים עד שהם ירוקים ורכים בהירים, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
7
הסר את האפונה מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. לאפשר להם לשבת עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את האפונה הפגועה. לבשל עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה. השתמש במסננת כדי להסיר את האפונה ולצלול אותם לאמבט המסננת / קרח. אפשר להם לשבת במי הקרח כדי להבטיח שהם התקררו ביסודיות. זרוק את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את האפונה מאמבט הקרח ופזר אותם על מגבת המטבח על פני משטח שטוח. השתמש במגבת מטבח אחרת כדי ללטף אותם בעדינות יבש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
להעביר את המגבת לצלחת ולשים את האפונה לתוך המקרר כדי להירגע עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מעבירים את האפונה המקוררת, אפונה שלג ואפונה הצמד סוכר גלם לקערה בינונית. מערבבים כדי להתמזג. לזרוק עם ויניגרט, עלי בזיליקום יורה אפונה ומתבלים עם מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
אפונה יורה
טבעות פלפל אדום מתוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום