צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט בלוגה עדשים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, מלח ופלפל, 2 נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז חום פריך וסלט בלוגה עדשים עם וינה תות, סלט בלוגה עדשים שחור עם פטריות ויניגרט חרדל / Hearty Feel Good Food, ו קוויאר בלוגה עדשים על בליני.
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם השום המרוסק, גזר, בצל צהוב ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם רק מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את העדשים וזורקים את השום, הגזר והבצל.
מרכיבים שתצטרך
3
תנו לעדשים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לצלות את poblanos מעל להבת גז או תחת מבער, הופך אותם כמה פעמים, עד חרוך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר אותם לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 15 דקות. לקלף, גרעין זרע poblanos, ואז לחתוך אותם לרסיסים.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת קטנה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את הצ ' וריסו על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה גדולה, לשלב את העדשים עם poblanos, צ ' וריסו, בצל אדום, ביצים, כוסברה קצוצה ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את מיץ הסיד ושמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.