קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות35
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ברווז וכרוב חם

סלט ברווז וכרוב חם
סלט ברווז וכרוב חם נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: כרוב sambharo / סלט כרוב חם Gujarati, סלט ברווז חם, ו ברווז חם וסלט כתום.

הוראות

1
מחממים את broiler ולהגדיר מתלה תנור 3 אינץ ' מהחום. מניחים את הברווז על תבנית אפייה ומטגנים במשך 10 דקות, מסובבים את תבנית האפייה, עד שהעור פריך ומשחימים אותו בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הצלפים ואת הקורנית ומבשלים 30 שניות. מערבבים את חומץ היין האדום וחרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את הבשר והעור מן הברווז; להשליך את העצמות. לגרד כל שומן שנותר על החלק התחתון של העור.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את העור לרצועות לגרוס את הבשר. בקערה, לזרוק את הברווז, כרוב ורוטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך