סלט גספצ'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט Gazpacho. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 45 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, מיץ עגבניות, ג'לי בטעם לימון ג' לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור קיץ. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, סלט Gazpacho, ו סלט Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ירקות, חומץ, פלפל ואבקת שום בקערה בינונית. להביא מיץ עגבניות לרתיחה בסיר קטן. מערבבים לתוך ג 'לטין בקערה גדולה לפחות 2 דקות עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. להכניס למקרר 1-1 / 4 שעות או עד מעט מעובה (עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים).
יוצקים לתוך עובש 4 כוס או קערה מרוסס עם ספריי בישול.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. Unmold.
מגישים עם סלט ירקות ומקשטים עם פרוסות עגבניות ומלפפון, אם תרצה.