סלט דיונון בגריל עם פסטו עלי סלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט דיונון בגריל עם פסטו עלה סלרי. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח ופלפל, פלפל דובדבן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טרוטה צלויה עם דלורית צלויה, אגוזי פקאן ופסטו עלי סלרי, דיונון בגריל עם סלט חסה & מנטה, פטרוזיליה, אנשובי פסטו, ו דיונון צלוי עם זנגביל, סלרי, סלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום גבוה עד השחמה קלה.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
במעבד מזון, לשלב 1/2 כוס הפטרוזיליה עם עלי סלרי, שום וצנוברים תהליך עד טחון.
מוסיפים את 6 כפות שמן זית ואת פרמזן תהליך עד חלקה. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הסלרי ואת blanch במשך 30 שניות; ניקוז. יש לשטוף מתחת למים קרים להתייבש.
מוסיף את הסלרי, שעועית חמאה, פלפלים כבושים, בצל ואת שארית 1 כוס פטרוזיליה לפסטו.
בקערה בינונית, לזרוק את הדיונון עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל הדיונון על חום גבוה במשך 5 דקות, או עד חרוך כתמים.
חותכים את הגופות לטבעות; להשאיר את הזרועות שלמות.
מוסיפים את הדיונון לסלט וזורקים. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים עם הבזיליקום ומגישים.